Ny Sales Executive

Haakon Løland er EQONs nyeste tilskudd på salg. 22-åringen fra Stavanger begynte som Sales Executive i juni, og har gjennom sommeren vært med på å klargjøre høstens salgs- og kundearbeid.

– Det har vært en bratt læringskurve. Vi har mange kundeprosesser, og i sommer skiftet vi CRM-system. Alt har vært utrolig spennende å være med på, og jeg lærer mye fra de gode folkene i EQON, sier Løland.

På kontoret i Veritasveien har han funnet seg godt til rette. Med utdannelse innen økonomi og administrasjon fra BI er forståelsen for forretninger god, og da han skulle spesialisere seg var valget lett.

Han hadde jobb med salg i en teknologibedrift gjennom studiene, og med konkurranseinstinktet intakt ble det døråpneren til en salgskarriere i EQON. Spesialiseringen i utdannelsen ble naturligvis i salgsledelse.

– Jeg fant fort ut at revisjon ikke kom til å bli min bane i livet. Da ville jeg heller satse på salgsledelse og personlig salg. Det er gøy med kunder, og bra å kombinere det med konkurranse.

– Hva gjorde at du valgte EQON?

– Det var noe med EQON og Stavanger. Etter flere år i Bergen savnet jeg hjembyen, og ble ekstra trigget til å bli værende etter intervjuet med Mikal Løvik. Troen på EQONs løsning kom raskt, og jeg forsto at jeg kom til å få brynt meg på utrolig mange spennende oppgaver. Jeg hadde ikke fått det samme noe annet sted, i alle fall ikke i det omfanget, sier det nyeste tilskuddet i EQONs stab.

I løpet av sommeren har han lært mye om energieffektivisering, smartkontroll av varmekabler og hva EQON bidrar med til kundene.

– Har du hatt noe tid til ferie i løpet av sommermånedene?

– Nei, heldigvis! Jeg hadde et par uker fra bacheloren ble levert til oppstart i EQON. Det har egentlig vært mer enn nok for min del. Nå føler jeg meg klar til en spennende høst.